Sterke teams

ontwikkeltrajecten voor (management) teams

Hoe halen jullie er het beste uit?

In sterke teams gaan het collectief en het individu hand in hand en is het geheel groter dan de som der delen. Hoe zit dat bij jullie? Maken jullie eigenlijk wel genoeg gebruik van elkaars kwaliteiten en is er ook ruimte voor verschillen, om jezelf te kunnen zijn? Waar schuurt het? En is er onderling genoeg vertrouwen om daar op een respectvolle manier het gesprek over aan te gaan? Wij begeleiden jullie graag in een ontwikkelingstraject. Daarbij ondersteunen we jullie ook in het leren van vaardigheden die je daar voor nodig hebt. Met als katalysator en inspirator, de mooie natuur en de frisse buitenlucht.

Door meer inzicht in elkaar te krijgen en hiervoor open en oordeelvrij een gesprek met elkaar te durven voeren, creëren jullie onderling meer betrokkenheid en kunnen jullie een sterkere eenheid vormen. Leren door te ervaren en te observeren. Leren van elkaar. In alle lagen van het team. Zijn jullie er klaar voor om samen die uitdaging aan te gaan? Ga dan samen met ons op expeditie en onderzoek nieuwe gebieden in jullie leiderschap en jullie management ontwikkeling. Al vele teams zijn jullie voorgegaan.

‘Een diepe relatie met je teamleden geeft wat je samen als team kunt bereiken een enorme boost!’ – René Mulder – PwC. Lees verder…


Coaching Helden op Reis

Onze succesfactoren


• Maatwerk: geen team is hetzelfde. We stemmen af op jullie vraag, op jullie verlangen
• Veiligheid, vertrouwen en openheid: Alles hoort erbij, alles mag en kan benoemd worden, storingen gaat altijd voor
• Commitment van deelnemers en hun meerderen: Geen verborgen agenda’s
• Focus: aanwezig zijn met body en mind
• Continuous learning: leren in de training, reflecteren op impact, vertaling naar de werkvloer en learning on the job. Reflecteren op de impact (intervisie), reflectie, vertaling, learning on the job etc.
• Een team bestaat uit individuen en voor meer impact vinden interventies plaats op individueel en collectief niveau
• Individuele coaching ondersteund de individuele groei die ten dienste staat voor het collectief
• Collectieve reflectie middels terugkomdagen en intervisie sessies verankeren de impact

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Mail ons op info@heldenopreis.nl. voor een vrijblijvende kennismaking.Coaching Helden op Reis