Opzoek naar Midlife Opportunity’s in de Ardennen

in Nieuws by Helden op Reis

Ben jij tussen de 40 en 45, best tevreden met alles en maakt het vooruitzicht dat “dit het is” je onrustig?
Vraag je je wel eens af, of het werk wat je nu doet, je genoeg voldoening in de toekomst blijft geven?
Wil je opzoek naar je talenten en (her) ontdekken hoe je ze ’t beste kunt inzetten om zo nieuwe kansen te creëren in deze levensfase?
Ga dan mee op reis! Op reis in jezelf en mét jezelf. Helden op Reis heeft speciaal voor jou een 3 daagse wandel-Reis in de Ardennen ontwikkeld. Onderweg sta je stil, voer je opdrachten uit en heb je (individuele) gesprekken. ‘s Avonds reflecteren we op de dag die achter ons ligt.
We verblijven in een basic accommodatie. Je gaat 2 dagen een tocht lopen en de derde dag sluiten we in stijl (maar minder fysiek inspannend) af. De route die je gaat afleggen is uitdagend en heeft behoorlijk wat hoogtemeters. Je krijgt van ons advies hoe je je fysiek goed kunt voorbereiden. Tijdens je Reis vervoeren wij je bagage. Samen zorgen we ’s avonds voor het eten.
Deze pilot vind plaats van dinsdagavond 21 januari t/m vrijdag 24 januari 2014 in de Ardennen (omgeving Houffalize en La Roche).
De kosten voor deze pilot zijn € 450,= exclusief btw en inclusief alle maaltijden en overnachtingen (normaal €1590,=). Een intakegesprek en deelname aan een ‘Inspiratiedag’ na afloop zijn bij de prijs inbegrepen. Je draagt zelf zorg voor je vervoer naar de Ardennen.
Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek! Dan kijken we samen of deze Reis bij je past. Kijk op www.HeldenOpReis.nl voor meer informatie of neem contact op Paula@PaulaMeijer.nl tel: 06-16610593
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.