Leiderschap-Expedities in 2020: individuele voorinschrijving voor april en september

in Nieuws by Paula Meijer

Leiderschap zit in iedereen en is niet alleen verbonden met een leidinggevende functie. Leiderschap gaat over: Je eigen koers willen en durven varen en doen wat past bij wie je van nature bent. De leiding nemen over je leven in al zijn facetten. Maar wat is dat eigenlijk en hoe vertaal je dat in gedrag? ‘Overkomt’ het leven je of maak je bewuste keuzes in hoe je met situaties omgaat. Op welke manier laat jij dit leiderschap zien? En hoe komt dit over op anderen?

De leiderschap-expeditie is erop gericht dat te onderzoeken. Tijdens de expeditie kun je volop kansen creëren om te oefenen. En lastige veranderingen leer je te vertalen naar je dagelijkse praktijk. Zo leer je hoe je opnieuw vorm kunt geven aan je leven middels een unieke ervaring!

“Deze expeditie is voor iedereen waardevol: de natuur, de rust, en toch continue uitgedaagd worden om na te denken over jezelf en je drijfveren. Waarom doe je wat je doet, zeg je wat je zegt en denk je wat je denkt…”

Voor projectleiders, (startende) leidinggevende, adviseurs, consultants en andere (young) professionals die:

  • willen groeien in senioriteit door hun persoonlijk leiderschap te vergroten.
  • willen ontdekken hoe je met jezelf en hoe ga je om met de ander omgaat en wat daarvan de impact is.
  • toe zijn aan tijd mét en voor zichzelf om zo tot rust te komen en nieuwe inzichten op te doen. 

Leiderschap-Expeditie – Ardennen

Een individueel traject met een vrijblijvende intake, 3 individuele coachgesprekken van 1,5 uur op locatie de Bilt, een driedaagse training in de Ardennen en een terugkomdag in Nederland met de groep (in overleg). Maximale groepsgrootte: 8 deelnemers (2 begeleiders).

De kosten

3 coach gesprekken, 3 daagse training in de Ardennen (incl. arrangement) en een terugkomdag: € 1990,= exclusief btw voor het hele traject. Exclusief verplicht passende reisverzekering.

Waar en wanneer

Op onze locatie in de Ardennen (Houffalize). Verblijf in een blokhut. 3 dagen en nachten in april en september (dinsdag 17 uur t/m vrijdag 15 uur). Begeleiding door coaches Mirjam en Paula.

Voorinschrijving en/ of vrijblijvend kennismaken?

Mail naar paula@heldenopreis.nl of tel 06-16610593.

Wel coaching maar geen expeditie?

Coachtraject vanaf € 1031,25 (exclusief btw) voor 5 gesprekken van 1,5 uur in het bos in de Bilt