Helden op Reis weer terug uit Zweden

in Heldenreis-verslag by Helden op Reis

Van 12 tot en met 20 juli zijn de eerste 4 Helden op Reis geweest in Zweden. 7 dagen reflecteren op jezelf, hoe je in ’t leven staat, wat je doet en of wat je doet en wat je vind wel met elkaar in overeenstemming zijn… Met de kano’s hebben we zo’n 75 km afgelegd. Soms over spiegelgladde meren, maar ook door harde (tegen) wind en woest water. De natuur als eerlijke spiegel.

Er zijn filmopnamen gemaakt en de fotograaf heeft zo’n 1000 foto’s gemaakt! Aan mij de schone taak om dit tot een mooie galerij terug te brengen en op deze site te publiceren!

Deze eerste Helden op Reis heeft ook inzicht gegeven in de koers voor het vervolg van Helden op Reis! Alvast een tipje van de sluier: er komt een 3 daagse ‘ Basic’ en een 3 daagse ‘Advanced’ Helden op Reis dichter bij huis (NL of Belgie). Daarnaast komen er 1-daagse inspiratie en opfrisdagen. Om kennis te maken, om op te frissen of om een dag aan de slag te gaan met je eigen specifieke thema. De reis naar Zweden gaat in 2014 in Juni plaatsvinden.