Helden op Reis 2016

in Nieuws by Helden op Reis

Helden op Reis is jarig! We bestaan dit jaar 5 jaar (op de foto het beginpunt van onze Heldenreis) en daarom geven we een leuk cadeau weg aan iedereen die deelneemt (of een deelnemer aanbrengt) aan een expeditie in 2016.

DIT ZIJN DE EXPEDITIES VOOR 2016:
Zingeving voor 40-plussers
12-15 april – Ardennen – Onderweg door de inspirerende en bosrijke heuvels van de Ardennen, waarbij nieuwe uitzichten én inzichten zich afwisselen.  Onderzoek waar het leven voor jou écht over gaat en hoe je dit opnieuw kunt vertalen naar werk en privé. Lees meer over zingeving in deze BLOG.

Leiderschap voor professionals met ambitie 
22-25 april of 20-23 september – Ardennen – Achter de mysterieuze heuvels in de Ardennen, zoeken diverse rivieren hun weg door het landschap. Hier ontdek jij verrassende nieuwe paden in je leiderschap en zet je je eigen pad uit op weg naar je volgende stap in je loopbaan.

Regie over je loopbaan (en over je leven)
18-25 juni –Zweden –  Koers houden op grote meren en meegaan met de stroom van kleine rivieren in Zweden. Ontdek welke mogelijkheden je allemaal hebt in de leegte van de rijke natuur en vertaal deze inzichten naar je dagelijks leven voor meer grip op leven en loopbaan.

De top bereiken als manager
4-8 oktober – Pyreneeën – In het ruige hooggebergte van de Franse Pyreneeën is niets vanzelfsprekend. Anticipeer op het onverwachte, lever het maximale en geniet van het overweldigende uitzicht als je eenmaal op de top staat.

Ontmoet ik jou of iemand uit je netwerk op één van deze expedities? Dan krijg jij van mij een leuk cadeau: 
JE CADEAU
Je krijgt een Skogsfloating stressreductie workshop van één dag  t.w.v. € 125,= cadeau. Skogsfloating is de eerste outdoor meeting place in Nederland. Dit concept komt uit Zweden en staat nu ook in Almere. Ik beloof je een bijzondere ervaring: zwevend in de skogsfloating chair, met uitzicht op de boomtoppen en de wolken, lig je met 12 mensen in een cirkel midden in het bos. In je eigen cocon, maar toch verbonden met elkaar, geeft het gevoel van gewichtloosheid je ontspanning en stimuleert je creativiteit.

Stuur me een mailtje met wie je attent maakt op de expedities. Dan weet ik of ik jou kan uitnodigen voor de stressreductie workshop! Je ontvangt dan een voucher die je zelf kunt gebruiken of kunt weggeven. Als je zelf interesse hebt om een volgende stap te zetten, bel of mail me dan voor een afspraak.

Groetjes en tot ziens!
Paula