Neem contact op!

Neem contact met ons op!

Vind ons hier!


Bezoekadres (alleen op afspraak): Burg. v.d. Borchlaan 7, Kavel 32, Bilthoven

Postadres: Bankstraat 42, 3581 LP, Utrecht

Telefoon +31-6 16 61 05 93

KvK nummer: 52987507
BTW nummer: NL001960459B48Vragen?

  Ja, ik ontvang graag jullie nieuwsbrief

  Ons Team

  Paula Meijer
  Oprichter | Senior coach en trainer

  Paula heeft in 2011 Helden op Reis opgericht omdat er volgens haar een gebrek is aan leiderschapsontwikkeling met échte impact. Om dit tot stand te brengen, is het belangrijk om te leren op een dieper niveau. En dan het liefst op zo’n manier dat het ook nog leuk is! Want mensen leren nu eenmaal beter als het leuk is. Daarbij zoekt ze altijd de verdieping en weet met haar werkwijze mensen te raken. Paula is in haar vrije tijd (ook) graag buiten en actief bezig. De natuur is haar grootste inspiratiebron.

  Meer over Paula...

  Mirjam Willaert
  Senior coach en trainer

  Mirjam heeft een achtergrond in de communicatie en heeft daarbij extra aandacht voor het vertalen van de essentie naar de buitenwereld. Als visionair is zij creatief en analytisch sterk. Ze doorziet structuren snel en weet daarbinnen het maximale in mensen en organisaties aan te spreken. Ze werkt al meer dan tien jaar als zelfstandig ondernemer op het gebied van creatie, communicatie en trainen en is sinds 2012 betrokken bij Helden op Reis.

  Meer over Mirjam...

  Remy van Mulken
  Facilitator en outdoor kok

  Remy heeft een passie voor vuur, hout en outdoor koken. Hij struint zijn hele leven al door de natuur en heeft een passie voor bushcraft. Hij faciliteert de trainers tijdens expedities/ trainingen en begeleidt verschillende activiteiten. Remy is de rust zelve en weet mensen te inspireren om op een andere manier naar de natuur te kijken. Remy is sinds 2014 betrokken bij Helden op Reis.