Een bijzondere expeditie over zingeving

Als mens wil je er graag toe doen. Van betekenis zijn. Je wilt gezien, gehoord, begrepen en gewaardeerd worden. Trots zijn op wie je bent, gelukkig en succesvol zijn in dat wat je doet! Tijdens dit unieke traject heb je echt alle tijd voor jezelf en ga je onderzoeken wie je werkelijk bent, waar je voor staat en hoe je dit kunt vertalen naar je leven in het hier en nu.

Expeditie Zingeving8-14 juli 2017, Zweden

Reflectie in de natuur en leren in een (kleine) groep
Leren gaat makkelijker als het leuk is, daarom gaan we de natuur in. En hoe vaker je een spiegel krijgt voorgehouden, hoe meer je over jezelf leert. Dat maakt individueel leren in combinatie met kleine groepen zo bijzonder effectief. In deze expeditie kun je spelen met keuzes en experimenteren met je ontwikkelvraagstukken, mét intensieve persoonlijke begeleiding.

Dit traject is erop gericht je inzicht over wat daadwerkelijk zingeeft in jouw leven een enorme boost te geven! We zijn de hele dag bezig met individuele en groeps- opdrachten en reflecteren bij het kampvuur. We gaan 5 dagen met een kano op pad.

Voor wie:
• op zoek is naar nieuwe (loopbaan) mogelijkheden (carrière switch, doorgroeien, stapje terug, outplacement, …).
• wil groeien in persoonlijke kracht en zelfvertrouwen.
• toe is aan echt tijd mét en voor zichzelf. Tot rust wil komen. Om vanuit die rust nieuwe inzichten op te doen over wat echt belangrijk is en dit te vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Mail ons op info@heldenopreis.nl voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek tijdens een inspirerende boswandeling!