Visie

Persoonlijke en professionele ontwikkeling – hand in hand


Visie

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Helden op Reis…Helden op Reis vindt dat persoonlijke en professionele ontwikkeling onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Om professioneel talent optimaal vrij te maken en in te zetten, is het van belang dat professionals zich ook op persoonlijk vlak ontwikkelen. Dat is goed voor de professional én voor bedrijven en organisaties.

Wij helpen zowel de professional als het bedrijf of organisatie met op maat gecreëerde management development trajecten, executive coaching en expedities op het gebied van leiderschap en zingeving.

Wij vinden het daarbij belangrijk om oordeelvrij te kijken naar mensen, bedrijven en organisaties en om vanuit integriteit te handelen en ook de moeilijke dingen te benoemen. Dit doen we voorts door met passie en vanuit vrijheid te zorgen voor wat nodig is om optimaal te leren en te groeien.Coaching Helden op Reis

Helden op Reis…


Helden op Reis vindt dat persoonlijke en professionele ontwikkeling onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Om professioneel talent optimaal vrij te maken en in te zetten, is het van belang dat professionals zich ook op persoonlijk vlak ontwikkelen. Dat is goed voor de professional én voor bedrijven en organisaties.

Wij helpen zowel de professional als het bedrijf of organisatie met op maat gecreëerde management development trajecten, executive coaching en expedities op het gebied van leiderschap en zingeving.

Wij vinden het daarbij belangrijk om oordeelvrij te kijken naar mensen, bedrijven en organisaties en om vanuit integriteit te handelen en ook de moeilijke dingen te benoemen. Dit doen we voorts door met passie en vanuit vrijheid te zorgen voor wat nodig is om optimaal te leren en te groeien.


Coaching Helden op Reis

Ons Team


Klik op onze namen voor meer informatie


Oprichter | Senior coach en trainer


Senior coach en trainer


Senior coach en P&O-adviseur


Trainer


Facilitator

 

Ons TeamPaula Meijer

Oprichter | Senior coach en trainerPaula heeft in 2011 Helden op Reis opgericht omdat er volgens haar een gebrek is aan leiderschapsontwikke-ling met échte impact. Om dit tot stand te brengen, is het belangrijk om te leren op een dieper niveau. En dan het liefst op zo’n manier dat het ook nog leuk is! Want mensen leren nu eenmaal beter als het leuk is. Daarbij zoekt ze altijd de verdieping en weet met haar werkwijze mensen te raken. Paula is in haar vrije tijd (ook) graag buiten en actief bezig. De natuur is haar grootste inspiratiebron.
Paula op LinkedIn

Mirjam Willaert

Senior coach en trainerMirjam heeft een achtergrond in de communicatie en heeft daarbij extra aandacht voor het vertalen van de essentie naar de buitenwereld. Als visionair is zij creatief en analytisch sterk. Ze doorziet structuren snel en weet daarbinnen het maximale in mensen en organisaties aan te spreken. Ze werkt al meer dan tien jaar als zelfstandig ondernemer op het gebied van creatie, communicatie en trainen en is sinds 2012 betrokken bij Helden op Reis.
Mirjam op LinkedIn...

Mart Bloem

Senior coach en P&O-adviseurMart is organisatiepsycholoog en is zeer nieuwsgierig naar gedrag van mensen en leiderschap in het bijzonder. Deze nieuwsgierigheid zet hij in in diverse professionele rollen zoals P&O-adviseur, (team)coach en documentairemaker, al meer dan 20 jaar. Hij gelooft erin dat ervaringsleren een krachtige manier is om iemand inzicht te geven in het eigen gedrag en ander gedrag uit te proberen en te oefenen. Met veel geduld en rust beschouwt hij gedrag en geeft hij terug wat hij ziet. Mart is sinds 2015 betrokken bij Helden op Reis.

Remy van Mulken

Facilitator en outdoor kokRemy heeft een passie voor vuur, hout en outdoor koken. Hij struint zijn hele leven al door de natuur en heeft een passie voor bushcraft. Hij faciliteert de trainers tijdens expedities/ trainingen en begeleidt verschillende activiteiten. Remy is de rust zelve en weet mensen te inspireren om op een andere manier naar de natuur te kijken. Remy is sinds 2014 betrokken bij Helden op Reis.

Wouter Ram

Facilitator en junior trainerWouter zet graag zijn kennis van spel, outdoor en groepsprocessen samen in om ervaringen te bieden die groepen en individuen beter in contact laten staan met elkaar, zichzelf en hun omgeving. Hij faciliteert de trainers tijdens expedities/ trainingen en begeleidt verschillende activiteiten. Hij is nieuwsgierig en heeft een vermogen om snel af te stemmen.