boost je zelfredzaamheid

Een expeditie waarbij je zelfredzaamheid een enorme boost krijgt! Je leert omgaan met de situatie zoals die is en waarbij je optimaal gebruik leert te maken van de middelen die je ter beschikking staan. Je leert kansen creëren wanneer je moet presteren onder druk en je moet omgaan met lastige veranderingen. Ook een geschikt traject voor hoogopgeleide professionals in een outplacement- of ontslagsituatie.

regie over je loopbaan (en je leven)


Placeholder

18-25 juni, Zweden

Aankomst van deze reis is op zaterdagmiddag in Arvika (Zweden). We verzamelen bij de kanoclub en bereiden daar samen de maaltijd. Op zondag bereiden we de reis met de kano’s voor. Er zal een veiligheidsinstructie zijn en je leert hoe je veilig en droog (!) met je (canadese) kano moet omgaan. We lopen alle materialen door en in de middag vertrekken we in 2 persoons kano’s.
We verblijven in de schitterende natuur rondom Arvika. We slapen in tenten (soms is er een houten hutje), koken op vuurtjes en wassen ons in het meer. Het is allemaal vrij basic maar zeker geen afzien! Het is even wennen, maar al snel zul je merken dat eten van een houtvuur ontzettend lekker is, wassen in een meer ook prima te doen is en dat de natuur overweldigend is!
Aan het eind van de expeditie maak je een plan voor de komende periode om datgene wat je geleerd hebt toe te passen in je eigen praktijk. Na ongeveer 4-6 weken is er een gezamenlijke terugkomdag waar jullie stilstaan bij datgene wat je hebt toegepast in je praktijk en wat je nog lastig vind.

Na je aanmelding, ontvang je een uitgebreide briefing met trainingsadvies en een paklijst. Deelnemers kunnen voor de aanschaf van hun uitrusting gebruik maken van aantrekkelijke korting bij onze partner Scarabee Sports en Outdoor.

Mail ons op info@heldenopreis.nl voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek tijdens een inspirerende boswandeling!