Helden op Reis in 2017: een nieuw avontuur

in Nieuws door Helden op ReisReageer

De meesten van jullie kennen Helden op Reis vooral van individuele coaching en leiderschap-expedities. Logisch, want daarmee waren we tot voor kort het meest zichtbaar. Vanwege het groeiende aantal in-company trajecten, gooien we in 2017 het roer een beetje om! We beginnen een nieuw avontuur!

Ons vernieuwde aanbod
Voor professionals
• Individuele coaching.
• Expedities gericht op leiderschap ontwikkeling, zingeving en management development.

Voor bedrijven, organisaties en teams
• In-company trajecten gericht op o.a. organisatie en/of management ontwikkeling.
• Executive coaching.

Omdat we structureel meer in-company trajecten verzorgen, blijft er minder tijd over expedities op open inschrijving. We bieden in 2017 dan ook slechts 2 expedities op individuele inschrijving aan. Wil je volgend jaar met Helden op Reis? Hou dan onze agenda scherp in de gaten, zodat je de boot niet mist!

Uiteraard zijn en blijven al onze trajecten maatwerk, gericht op de persoon, het bedrijf, de mensen en de specifieke hulpvraag. We hebben er nu al zin in!
Houd de website in de gaten! Binnenkort gaat de website op de schop en wordt ons nieuwe jasje beter zichtbaar. Mocht je voor nu toch alvast meer willen weten, dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We houden je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen!

Laat een reactie achter