Vergroot je persoonlijk leiderschap

Leiderschap zit in iedereen en is niet alleen verbonden met een leidinggevende functie. Leiderschap gaat over: Je eigen koers willen en durven varen en doen wat past bij wie je van nature bent. De leiding nemen over je leven in al zijn facetten.
Maar wat is dat eigenlijk en hoe vertaal je dat in gedrag? ‘Overkomt’ het leven je of maak je bewuste keuzes in hoe je met situaties omgaat. Op welke manier laat jij dit leiderschap zien? En hoe komt dit over op anderen?

Leiderschapsexpeditie10-13 april 2017 – 13-16 juni 2017, Ardennen

Deze leiderschap-expeditie is erop gericht om je eigen leiderschap te onderzoeken en verder te ontwikkelen. Tijdens de expeditie kun je volop kansen creëren om te oefenen. En lastige veranderingen leer je te vertalen naar je dagelijkse praktijk. Zo leer je hoe je opnieuw vorm kunt geven aan je leven middels een unieke ervaring!

Reflectie in de natuur en leren in een (kleine) groep
Leren gaat makkelijker als het leuk is, daarom gaan we de natuur in. En hoe vaker je een spiegel krijgt voorgehouden, hoe meer je over jezelf leert. Dat maakt individueel leren in combinatie met kleine groepen zo bijzonder effectief. In deze situatie kun je spelen met keuzes en experimenteren met je ontwikkelvraagstukken, mét intensieve persoonlijke begeleiding.

Dit traject is erop gericht je zelfinzicht en zelfvertrouwen een enorme boost te geven! We zijn de hele dag bezig met individuele en groeps- opdrachten en reflecteren bij het kampvuur. We maken o.a. een 2 daagse wandeltocht.

Voor projectleiders, (startende) leidinggevende, adviseurs, consultants en andere (young) professionals die:
• willen groeien in senioriteit door hun persoonlijk leiderschap te vergroten.
• willen ontdekken hoe je met jezelf en hoe ga je om met de ander omgaat en wat daarvan de impact is.
• toe zijn aan tijd mét en voor zichzelf om zo tot rust te komen en nieuwe inzichten op te doen.

Mail ons op info@heldenopreis.nl voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek tijdens een inspirerende boswandeling!