Krachtig leiderschap

voor hoogopgeleide professionals


Coaching

Coachingstrajecten voor hoger management

Wat betekent leiderschap voor jou?


Krachtig leiderschap geeft je grip op jezelf, in relatie tot de mensen om je heen en de omgeving en situatie waarin je je bevindt. Het leven overkomt je niet; je bepaalt zelf hoe je omgaat met de dingen die je meemaakt. Dit maakt je tot een krachtige leider; niet alleen in je eigen leven, maar ook in je functie als professional. Inzicht in jezelf vergroten en je ontwikkelen in de kwaliteiten en eigenschappen die je nog mist zetten jouw op koers naar krachtig leiderschap.

Bij Helden op Reis gaan persoonlijke en professionele ontwikkeling hand in hand. We ontwikkelden vanuit dat gedachtegoed een hele eigen methodiek, met als uniek instrument het ervaringsleren vanuit de natuur. Jouw programma gaat alleen over jou en wordt dus op maat ingericht naar jouw specifieke wensen en leerbehoeftes. Wil je meer lezen over de manieren waarop we dat doen? Ga dan naar de nieuwsrubriek.

‘Door mijn coachtraject bij Paula, doe ik nu eindelijk waar ik écht goed in ben! En ik ben ook nog veel gelukkiger.’ – Marte Otter – presentator Documentaire: De Leiderschap-Expeditie >> lees meerCoaching Helden op Reis

Hoe het werkt:


Door zelfbewustzijn, persoonlijke effectiviteit en leiderschap te vergroten, leren mensen beter omgaan met lastige situaties. Dat maakt mensen sterker én effectiever zodat ze optimaal inzetbaar zijn.

Helden op Reis verzorgt coaching buiten, in de natuur. We lopen door het bos, langs het water of door een groot park. De ervaring is dat mensen buiten meer ruimte ervaren, oordeelvrije grenzeloze ruimte.


Coaching Helden op Reis

Onze succesfactoren


• Maatwerk: geen mens is hetzelfde. We stemmen af op wat jij nodig hebt en wat jij wilt bereiken
• Veiligheid, vertrouwen en openheid: Alles hoort erbij, alles mag en kan benoemd worden, storingen gaat altijd voor
• Commitment: je bent eigenaar van je eigen ontwikkelingstraject
• Focus: aanwezig zijn met body en mind
• Continuous learning: leren, reflecteren op impact, vertaling naar de werkvloer en learning on the job. Reflecteren op de impact, reflectie, vertaling, learning on the job etc.

Mail ons op info@heldenopreis.nl voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek tijdens een inspirerende boswandeling.Coaching Helden op Reis

Voor wie?


Helden op Reis biedt executive coaching aan voor bedrijven en organisaties, die een extra stap willen zetten. De onstuimige groei van een afdeling in uw organisatie kan aanleiding zijn om de managers extra gereedschappen in handen te geven. Of misschien heeft uw bedrijf te maken met een veranderende markt, die een slagvaardiger marketingteam vereist.

Wij begeleiden deze professionals in een zoektocht naar nieuwe tools, nieuwe invalshoeken en bovenal naar hun nieuwe ‘zelf’. De Helden die met ons op Reis gaan, willen graag leren en staan open voor de spiegel die ze confronteert met zichzelf.

Mail ons op info@heldenopreis.nl voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek tijdens een inspirerende boswandeling!


Coaching Helden op Reis