Coaching

Coachingstrajecten voor hoogopgeleide professionals


Coaching

Coachingstrajecten voor hoger management

Hoe het werkt:


Vertrouwen hebben in je eigen kunnen. Grip krijgen op feedback uit je functioneringsgesprek. Of vraag je je af of je nog op de juiste plek zit…? Het zijn knelpunten op de werkvloer waarmee veel hoger opgeleiden worstelen.

Je kunt beter omgaan met dit soort lastige situaties door je zelfbewustzijn en persoonlijke effectiviteit te vergroten. Dat maakt je sterker.

Helden op Reis verzorgt coaching buiten in de natuur. We lopen door het gevarieerde bos in de Bilt. Mensen ervaren door het buiten zijn, een grenzeloze ruimte. Daardoor denk je makkelijker buiten je vertrouwde kaders. De natuur is oordeelvrij. Dat maakt dat je sneller tot je eigen kern te komen, van waaruit je je verder kunt ontwikkelen.

De antwoorden op je vragen, je eigen vragen, liggen namelijk in jezelf. Door coaching leer je je eigen situatie effectief te beïnvloeden.Coaching Helden op Reis

Hoe het werkt:


Door zelfbewustzijn, persoonlijke effectiviteit en leiderschap te vergroten, leren mensen beter omgaan met lastige situaties. Dat maakt mensen sterker én effectiever zodat ze optimaal inzetbaar zijn.

Helden op Reis verzorgt coaching buiten, in de natuur. We lopen door het bos, langs het water of door een groot park. De ervaring is dat mensen buiten meer ruimte ervaren, oordeelvrije grenzeloze ruimte.


Coaching Helden op Reis

Voor wie?


Helden op Reis biedt coaching aan voor hoog opgeleide professionals uit bedrijven en organisaties, die zich persoonlijk en professioneel verder willen ontwikkelen.

Onze coaching is doelgericht met een continue focus op de vertaling naar de eigen praktijk. Door de jarenlange ervaring van de coaches in het bedrijfsleven, sluiten we makkelijk aan op de belevingswereld van de professional.

Mail ons op info@heldenopreis.nl voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek tijdens een inspirerende boswandeling.Coaching Helden op Reis

Voor wie?


Helden op Reis biedt executive coaching aan voor bedrijven en organisaties, die een extra stap willen zetten. De onstuimige groei van een afdeling in uw organisatie kan aanleiding zijn om de managers extra gereedschappen in handen te geven. Of misschien heeft uw bedrijf te maken met een veranderende markt, die een slagvaardiger marketingteam vereist.

Wij begeleiden deze professionals in een zoektocht naar nieuwe tools, nieuwe invalshoeken en bovenal naar hun nieuwe ‘zelf’. De Helden die met ons op Reis gaan, willen graag leren en staan open voor de spiegel die ze confronteert met zichzelf.

Mail ons op info@heldenopreis.nl voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek tijdens een inspirerende boswandeling!


Coaching Helden op Reis